Bröllop och pizza

Det låter som namnet på en buskis men det är det inte. Det är en kort sammanfattning av min dag. Var i Brämhults lyrka idag och tittade på min jobbarkompis bröllop och lämnade blomma och present från vår avdelning. Jonathan följde med mig och höll mig sällskap. Det var ett mysigt bröllop med den bästa prästen jag vet, Patrik Cerny. Det var nästan snudd på stand up framme vid altaret. Mycket skratt blev det i den lilla kyrkan. Brudparet var strålande vackra, tyvärr var inte vädret lika strålande, snarare strilande. Jag tog några bilder utanför kyrkan iaf.

daniel_mikaela1

När jag kom hem ställde jag mig och gjorde pizza och nu med magen full sitter jag här och bloggar, surfar och dricker rosévin med Sprite. Livet är skönt!

Ha en skön lördagskväll!
Kram Ann

3 svar på ”Bröllop och pizza”

  1. Mycket bra bild! Men beskär bilden och ta bort den sneda flaggstången till vänster så blir det kanon!

  2. Jag tycker det blev bra mycket bättre efter ingreppet med sekatören. Vad tycker du själv?
    Nu kan all uppmärksamhet ägnas åt det stiliga brudparet.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.