Mycket jobb blir det…

Flyttade ju min blogg till egen domän för några dagar sedan och jag trodde ju att allt följde med vid export och import men det gjorde det ju inte. Det var bara inlägg och kommentarer som hängde med. Sitter just nu och går igenom alla mina inlägg sedan starten och rättar till länkar och laddar upp bilder på nytt. Tur att jag har alla mina bloggbilder i en egen mapp på datorn iaf annars hade det nog blivit ännu jobbigare.

Var tvungen att ta en datorpaus innan så jag tog med mig Molle ut för en halvtimmas promenad i kyla och snö. Vi hittade lite rådjursspår som han följde och tog en liten sväng i skogen förutom på vägen. Det är riktigt kul att se när han spårar fast det blir nog ännu roligare när han blir lite bättre på det. Han är ju bara 7 månader än så länge.

Snart är det dags att fixa lite mat, Potatis- och köttfärsfrestelse blir det idag. Tänkte blanda vildsvinsfärs med blandfärs, blir nog saftigt och gott. Vi hade förresten lite vilda inslag på julbordet i år; köttbullar gjorda på vildsvinsfärs och grillade tjocka vildsvinsrevben. Inte dumt alls.

Ann

2 svar på ”Mycket jobb blir det…”

  1. Tråkigt att domänbytet inte gick smörtfritt! Eller jag menar smärtfritt…

    Vad lyxigt med vildsvin. Fick för nåt år sedan en skinkbit av vildsvin av grannen som är jägare. Mycket gott med vildsvinstek!

    Gott nytt och kram!

  2. Ja, hejja på! Snart är de gjort och allt funkar som de ska! Himla fint hitills tycker jag iallafall! 🙂

    Önskar dig och familjen ett riktigt gott nytt år också! Kram kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.