Är så trött på kylan och snön!

Visst är det vackert och fint med all snö men måste det vara så förbaskat kallt? -21 grader i går kväll och kylan kommer att hålla i sig. Det är kallt ute och kallt inne. Bakar bröd just nu och det är tur att det är bröd som ska jäsa länge för annars hade det nog inte jäst då det bara är 16 grader i köket. Vi har ju bergvärme med stöd av elpatron och det går inte så väldigt varmt vatten i elementen. Dessutom har vi ett ganska gammalt hus som inte är jättebra isolerat och tvåglasfönster som inte hjälper till så bra direkt. Har försökt att jobba mig varm men tvätthögen räckte bara i en timma ;o)

Annars tar vi det lugnt idag, satt uppe ganska länge i natt och gjorde Konsumbladet och tog lite sovmorgon. Tur att man har en så underbar sambo som tar ut hunden och låter mig sova. Älskar dig!

Nåt skumt hände med min domän tidigare idag, det gick inte att komma in på min sida. Såg att det var samma problem med några andra bloggar. Under den tiden som sidan låg nere försökte tryckaren ladda ner bladet som jag hade lagt på min domän men det gick ju inte. Jag fick i stället skicka bladet via mail. Tur att jag var hemma. Efter nån timma kom domänen igång igen. Vet inte om det var one.com som hade nåt problem.

Skickar värmande kramar till alla som behöver!
Ann

3 svar på ”Är så trött på kylan och snön!”

  1. Inte är du väl trött på snön och kylan Ann? Tänk positivt! Vi har sluppit den tråkiga regniga vintern som vi brukar (!) ha. Nu längtar vi till våren i stället. Haft en bra helg?

  2. Är oxå tämligen trött på snö och kyla nu, men idag har det varit en otroligt fin dag med sol och inte alltför kallt. Härligt 🙂
    Låter inte så vidare kul att ha 16 grader inne dock, lite varmare vill jag nog gärna ha 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.