Släta bullar – mums!

Har precis ätit en dagsfärsk slät bulle med smör. Såååå gott! Bakade släta bullar i morse som blev till semlor. Sambons föräldrar och min mamma var här innan och fick kaffe och varsin nygjord semla.

Nu finns det ju några släta bullar kvar och känner jag mig själv rätt så kommer de inte att förvandlas till semlor.

Det blir en lugn och skön lördag här hemma annars, ska göra Konsums flygblad, baka pizza och titta på Melodifestivalens andra deltävling. Kanske ska försöka klämma in en test av Molles dragsele också. Köpte en sådan igår, hunden behöver mer fysisk aktivitet tror jag.

Vad hittar ni på idag?

Kram Ann

4 svar på ”Släta bullar – mums!”

 1. Men vad gott det såg ut. Vad duktig du är som fixar och grejar så 🙂 Hm, måste nu ta och köpa mig en Semla imorgon.

  Må så gott

 2. Ja, visst var det roligt? 🙂 Tycker också att det var synd att Kalle inte fixade sången så bra för låten var ju fin, men den lär knäcka hårt på Svensktoppen.

  Ha en bra söndag du med, nu ska jag ut och köpa semlor,inspirerad av dig!

 3. Sv: Tackar så mycket. 🙂

  Ska göra det, om jag kommer på hur man gör. Satt en bra sund igår och försökte komms på hur man byter visningsbilden, eller vad det heter. Vet inte om jag lyckades. Du får ge mig en lektion på torsdag när jag kommer hem.

  Kram!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.