En riktigt kass dag…

Jag och sambon var ju och kollade på bio och käkade på restaurang igår. Vi såg filmen Farsan och den var väl ok men inte mer. Därefter gick vi till restaurangen där vi hade bokat bord för två. Jag år vitlöksbröd till förrätt och sambon tog friterade bläckfiskringar med aioli. Till varmrätt blev det plankstek till mig och kolgrillad entrecôte med klyftpotatis till sambon. Jag var inte speciellt hungrig, åt 2/3 av köttet och 1/4 av moset. Magen kändes som en ballong och jag var alldelels proppmätt. Vi satt vid ett bord där mycket folk passerade hela tiden och det var full fart på serveringspersonalen. Det fläktade rejält när de svishade förbi. Jag kände att jag började frysa lite smått och när vi gick från restaurangen frös jag rejält och magen kändes ännu mer som en proppfylld ballong.

När vi kom hem frös jag ännu mer och svepte in mig i en skön lång kofta. Mormor och Jonathan hade haft det bra här hemma under kvällen och mormor åkte hem till sig. Jag satte mig och gjorde Konsumbladet och mådde pissdåligt.

Gick och la mig nån gång efter ett, magen var i uppror och jag mådde inte alls skönt. Vaknade på förmiddagen och hade ont i kroppen och huvudet samt kände mig febrig, orolig i magen och en konstig olustkänsla i hela kroppen. Har sedan sovit till och från under hela dagen. Ätit några smörgåsrån och druckit lite te och en kopp kaffe. Mår bättre nu men det känns inte helt ok. Undrar om det var nåt skumt med maten igår? Sambon har varit dålig i magen hela dagen. Det var ruccola och spenat i bådas förrätter och jag smakade av hans bläckfisk och aioli. Matförgiftning?

Ska lägga mig tidigt idag och trots att jag har sovit nästan hela dagen tror jag inte att jag kommer att ha några problem att somna. Usch vad jobbigt det är att inte känna sig riktigt kry allra helst när man inte vet vad det är som gör at man mår dåligt.

Kram Ann

2 svar på ”En riktigt kass dag…”

 1. Vad trist när ni hade planerat en mysig kväll bara ni och så mår du allt sämre för att sedan bli riktigt dålig dagen därpå… Hoppas du mår bättre idag. En sån kväll har jag längtat efter länge nu, var länge sen, en mysig restaurang, förhoppningsvis god mat och gott vin, kanske ett biobesök.
  Ingen Benjmin och inga hundar ;-)!

 2. Men såååå tråkigt när ni skulle ut och äta på ”tu man hand”!
  Låter ju som att det skulle varit maten:(

  Hoppas du/ni mår bättre idag!!!!
  Det går ju en jädrans massa konstiga förskylningar nu också så man vet ju aldrig!

  /Eva

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.