Ideell idiot

Ja, så brukar jag kalla mig. Idag har jag blivit invald i styrelsen för byalaget här i Hillared där jag bor. Jag har ju väldigt svårt att hålla mig från föreningsarbete så när jag fick frågan för några veckor sedan så kunde jag ju inte göra annat än att tacka ja. Vi har bara bott här i fem år så det är ju ett bra sätt att lära känna lite fler folk. Att vi sedan bor några kilometer utanför själva samhället om man nu kan kalla det för ett samhälle gör ju att man har ännu svårare att lära känna folk. Har ju knappt träffat alla som bor i den lilla byn där vi bor.

Ska bli kul med lite föreningsarbete igen iaf. Hoppas att man kan bidra med något iaf.

Mår bättre idag än vad jag gjorde igår men det känns att jag inte har ätit så bra det senaste dygnet. Lite matt blir man ju i kropp och knopp. Sambon började jobba idag på riktigt, han fick erbjudande om fast anställning på företaget där han började förra veckan som uthyrd så idag körde han igång med skift. Kvällskift dessutom, typiskt att det blev det denna första veckan när det var utvecklingssamtal för Jonathan på förskolan och möte för mig på kvällen men det löste sig iaf.  Mycket tack vare en duktig storebror som passade sin lillebror medans jag var på mötet.

Nu ska jag lägga en maskin tvätt i torktumlaren innan det är dags för sängen, undrar om jag hinner somna innan sambon kommer hem vid tolvtiden…

Kram Ann

Ett svar på ”Ideell idiot”

  1. Skönt att höra att du mår lite bättre, ja de måste ju varit någ med maten tycker man… Kram på dig och tack för gratualtioner! 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.