Tårarna trillade i ilska och förtvivlan

I helgen när vi var hos svärföräldrarna fick jag syn på beskrivningen till den här snygga koftan i en veckotidning:

Mitt habegär och min skaparlust väcktes direkt och igår beställde jag garn och stickor. Mönstret fotade jag av med mobilkameran men jag ska få tidningen sedan när de har läst klart den. Innan garnet kommer tänkte jag att jag äntligen skulle bli klar med Sofias sockar som jag började sticka på någon gång i höstas. Den ena var redan klar och den andra var påbörjad. Igår satt jag och kollade på Svenska Hollywoodfruar via webben och stickade för glatta livet. Tänkte att jag för en gång skull skulle göra klart ett handarbete innan jag började på nästa. Har alldeels för många halvfärdiga handarbeten liggande. När jag så var nere i källaren för att fixa med tvätten så lyckades Mollehunden i ett obevakat ögonblick sno åt sig den färdiga sockan och tugga lite på den. Jonathan ropade och jag kom rusande och skällde ut hunden rejält, han skämdes och förstod att han gjort något dumt. Jag blev så ledsen och förtvivlad att tårarna bara rann, en massa timmars arbete som gått till spillo. Sambon försökte trösta så gott han kunde och det hjälpte en del men jag kände mig ändå ganska ledsen och arg.

Jag har bara tårna kvar att sticka på den andra sockan och när den är klar ska jag försöka reparera skadorna på den första. Det kommer att bli pilligt och krångligt men jag har gett mig den på att jag ska klara av det. Tänker inte låta alla mina arbetade timmar vara förgäves.

Skithund!

Kram Ann – som inte är lika ledsen idag…

3 svar på ”Tårarna trillade i ilska och förtvivlan”

  1. Skithund! Fy va elak han är. Ska banne mig ge honom en omgång när jag kommer hem!

    Väldigt snygg kofta förresten. Lust att göra en i svart till lilla söta rara mig? Som nu också är ca 9 cm kortare än sin lillebror………..

    Godnatt! Och RING hem till Farmor och Farfar om du vill mig något från och med imorgon för det är där jag kommer att vara. Hihi! Och meddela Jonathan att jag tar med mig Mitt Wii hem! Det som man spelar med Vargen och hästen på!

  2. Förstår din ilska och att du blev orehört ledsen, hoppas det går att laga! Duktig du är som stickar, här kan man knappt sy i en knapp*rodnar*…
    Kram

  3. Men stackare, förstår din ilska, det är ju så typiskt! Va duktig du är som stickar! Jag gjorde ditt recept på mjölkchokladcheesecake i påskas, så klart har jag länkat till dig i bloggen… /Anna

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.