Sjukstuga på Hasselbacken

Mina pojkar är sjuka, den minste och den störste alltså, mellanpojken är hos sin pappa men han lät frisk när jag pratade med honom för en stund sedan. Jonathan började bli förkyld på påskdagen och i tisdags hade han feber. Samma sjuka som de flesta på fritids hade fick jag reda på när jag ringde och berättade att han inte skulle komma. Sambon började känna sig dålig i tisdags kväll när han jobbade och igår låg han sjuk här hemma, förkyld och feber. Jonathan är piggare idag men sambon är sämre, hoppas att det vänder. Inget kul att vara sjuk när det vankas fint väder.

Jag känner inte av någon sjuka iaf och förnekar minsta tecken på att jag håller på att bli sjuk. Nu är detta inte någon förnekelse, jag har verkligen ingen känning av att jag håller på att bli sjuk.

Har fixat och donat i köket under kvällen. Lagat och fotat inför morgondagens radiorecept. Jag ska inte vara med live i studion men mitt recept kommer att bli omnämnt.

Nästa fredag är jag på plats i radiostudion igen och då ska det pratas fredagsmys, jag tänkte faktiskt att ni läsare skulle få vara med på ett hörn, så nån gång i början av nästa vecka kommer det ett inlägg med lite fredagsmysfrågor som ni gärna får vara med och svara på.

I morrn är det fredag hörrni! Gött!

Kram Ann