Snart dags för spabesök

Om några timmar ska jag och dottern sätta oss i bilen och åka ett par mil bort och gotta oss på spa. Jag fick pengar till spa av min älskling i försenad födelsedagspresent och dottern ville gärna hänga på. Dessutom ville min jobbarkompis och hennes dotter också följa med så vi är fyra stycken som bara ska ha det skönt och njuta i några timmar.

Stället vi ska till heter Divya Spa och det ligger i Målsryd, en mil söder om Borås. Jag har varit där och köpt presentkort vid två tillfällen och det räcker att man kommer innanför dörrarna som blir man het lugn och avslappnad. Längtar!!

Vi ska göra lite olika behandlingar som ingår i det paketet som vi har beställt dessutom har jag beställt en pedikyr. Mina fötter kommer nog att vara lyckliga efteråt.

En lugn och skön helg är det tänkt att det ska bli.

Kram Ann