Ännu en tårta

Fick en förfrågan om att göra en fotbollstårta till en fotbollsspelande 12-åring. Har ju inte gjort någon sådan innan men jag gjorde ju en boll när jag gjorde golfbollen så grundprincipen var ju densamma. För att få till sexkanterna och femkanterna i rätt storlek räknade jag om från en vanlig riktig fotboll. Det stämde nästan men jag fick sträcka lite på de nedersta vita för att det skulle stämma. Om det blir någon ny fotbollstårta vet jag iaf hur jag ska tänka.

Tårtan är fylld med hallonmousse och dumlefluff och täckt med marshmallowsfondant och sugarpaste (det svarta).

Blev kanonnöjd och hoppas att Elias med familj också blir nöjda både med utseendet och smaken.

I morgon bitti åker vi till Varberg för vidare färd mot Danmark och Kolding och på torsdag är det Legoland som gäller för hela slanten. Kommer hem igen på fredag eftermiddag/kväll och då har jag förhoppningsvis en massa fina kort att dela med mig av.

Kram Ann

2 svar på ”Ännu en tårta”

  1. Stort TACK till dej Ann, för att du ville göra denna tårta åt oss! Hoppas ni får en toppenresa till legoland!
    Kram från Elias med familj!

  2. Du är helt enorm Ann..du överträffar dig själv för varenda ny tårta. Den ser verkligen ut som en riktig läderlunta..så jättefin! Är helt övertygad om att den smakade gudomligt!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.