Som om jag inte har tillräckligt att göra redan?

I morgon är det dags för kalligrafikurs (här kan man lägga till inläggets rubrik, det passar otroligt bra). Fast jag ska inte vara med som deltagare, jag ska lära ut kalligrafi. För snart 20 år sedan hade jag några kurser i textning och kalligrafi på ABF i Borås och för drygt ett år sedan (när jag fortfarande hade ganska gott om tid i mitt liv) tänkte jag att det kunde vara kul att ha lite kurser igen. Jag anmälde då mitt intresse som kursledare på ABF och de försökte starta en kurs. Det blev för få deltagare dock så det blev ingen kurs, ingen nästa säsong heller och inte säsongen därefter. Men nu minsann, när jag egentligen inte har tid har det anmält sig en massa till en kurs och jag har ju så svårt att säga nej, fast jag nästan försökte, så i morgon och ytterligare fyra onsdagar framöver ska jag lära ut skrivandets sköna konst.

Hade kvar en del av mitt gamla kursmaterial men det fick uppdateras lite så det har jag pysslat med nu i kväll. Jag textar och skriver ju ganska mycket annars också men det var längesen jag satt så länge och skrev. Det var riktigt roligt och ma märker att det inte behövs så många streck på pappret innan man märker att stilarna sitter nånstans där inne i ryggmärgen.

Mat och recept hinner jag knappt med nu känner jag, det är tur att jag måste fixa ett recept till Förmiddag i Radio Sjuhärad varje fredag… =) På tal om Radio Sjuhärad så kommer jag snart att kunna berätta om en liten kul grej som jag ska vara med på där. Återkommer om det!

Nä, nu är det mitt i natten och tisdag har blivit onsdag. Dags att sova!

Kram Ann

Ett svar på ”Som om jag inte har tillräckligt att göra redan?”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.