Kalligrafi- och bebistårta

I onsdags var det sista gången på kalligrafikursen och jag hade lovat mina duktiga elever att jag skulle göra en tårta. Sånt måste man ju hålla så det blev en ganska enkel tårta (med mina mått mätt) som dukades fram till pausfikat. Dock tyckte deltagarna att den var otroligt avancerad och vacker dessutom tyckte de att den var jättegod. Jag tyckte också att den var väldigt god, har ju inte smakat på mina egna tårtor så många gånger.

En liten nalletårta till en liten kille har det blivit också. Farbror Henrik som beställt den valde dessutom att klossarna, förutom den lille gossens namn, skulle bilda ordet kung.

Kram Ann

Ett svar på ”Kalligrafi- och bebistårta”

  1. Du är ju helt fantastisk på att göra tårtor. Jag beundrar dem verkligen.
    Angående caligrafi så har jag själv gått på en sådan kurs för många år sedan. Jag har verkligen haft mycket användning för det genom åren. En gång fick jag uppdraget att skriva alla gästers namn på servetterna till ett bröllop.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.