Mera födelsedag…

I måndags fyllde ju sonen Oscar år och igår fyllde min älskade sambo Peter år. Dock hade vi inget direkt firande men han fick lite presenter iaf. Fast egentligen fick han presenterna i förskott, två spel till datorn fick han i helgen och i tisdags fick han sina hett efterlängtade hängslen. Som rörmokare har man alltid en massa verktyg och grejs och mojs i fickorna på jobbarbyxorna och för att byxorna inte ska trilla ner har han varit tvungen att dra åt skärpet en massa och det är ju inte särskilt bekvämt. Allra helst inte om man har ett väldigt rörligt jobb där man måste ner på golvet och greja och böja sig och ha sig.

Att få tag på bra hängslen är inte det lättaste, de ska vara breda och sitta fast ordentligt. Dock fann jag vad jag sökte på Granngården, Jonseredshängslen som man har till motorsågsbrallor. De är väldigt breda sa expiditen, bra, svarade jag. Spännena var dessutom väldigt rejäla, skulle inte vilja stoppa in ett finger där och knäppa igen. Sambon är helnöjd med sina hängslen och om han har tur kanske han vinner nåt på Trisslotterna som han fick av Jonathan.

Skulle lagat levergryta till älsklingen igår på hans födelsedag men levern var slut i affären så det fick bli en annan älsklingsrätt nämligen Biff Stroganoff. Han var hejnöjd med maten också och blev nog ännu mer nöjd när det idag serverades ännu en favoriträtt, köttfärssoppa. Nu kanske man kan tycka att jag smörar lite väl mycket för min älskling men man får ju inte glömma av att det snart är min födelsedag.. ;o)

Ann

Ett svar på ”Mera födelsedag…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.