Några nya tårtor och en sjösatt hemsida!

Har tre tårtor som sett dagens ljus sedan i fredags.

Först ut är en tårta till hunden(!) Ina som fyllde 8 år. Husse Jimmy ville såklart fira Inas födelsedag med en tårta!

Ina älskar snö så en vit tårta med flingor blev ett perfekt motiv. Tårtan är fylld med blåbärsmousse och vit chokladfluff, spacklad med vit chokladsmörkräm samt täckt och dekorerad med marshmallowsfondant, MMF. Ina fick såklart smaka på tårtan också och husse hälsar att det gott kunde varit lite korv i den också.

Nästa tårta har samma innehåll men ser helt annorlunda ut. Jasmine ville fira sin kanelbulleälskande bror på hans födelsedag och jag antog utmaningen. En kanelbulle i tårtformat! Enligt brodern var tårtan riktigt cool… och jättegod!

Vidare har det blivit ännu en Star Wars-tårta, denna gång till Gustav som fyller 7 år just i dag den 17 januari. Tårtan är fylld med hallonmousse och dumlefluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med MMF och sugarpaste.

Annars har mycket tid gått åt till hemsidan för Flickorna i köket och nu ligger den uppe! Jag har inte hunnit lägga upp all information ännu men när det gäller tårtor finns det ganska mycket att ta del av plus ett galleri fyllt med alla tårtor jag har gjort. Nästan.

Så skynda vidare till Flickorna i köket och hälsa på!

Ann

3 svar på ”Några nya tårtor och en sjösatt hemsida!”

  1. Hej Ann!
    Ha,ha en trädgårdstårta skulle passa mig. Men jag fyller inte år på ett bra tag.
    Skulle däremot kunna tänka mig en tårta till min dotters 20-års kalas i början på juni. Den skulle i så fall vara rosa med antingen Marilyn Manson, Marilyn Monroe eller Betty Boop på. Den lättaste figuren att göra i så fall.
    Om jag gör en beställning i jättegod tid så kanske du hinner med. Men det är ju mycket student då också så vi får väl se om du kan. Jag hör av mig om detta.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.