Bästaste hushållsassistenten!

I går hade jag hjälp i köket av min alla bästaste (och sötaste) hushållsassistent!

Jonathan har äntligen kommit på hur kul det är med bokstäver och igår skrev han ner en del av min inköpslista. Han fick hjälp med vissa bokstäver men långt ifrån alla.

Hade lappen med mig idag för att kunna använda den när jag skulle handla efter jobbet men när jag bytte om i morse så låg inte lappen i min bakficka längre. Blev lite ledsen för jag ville ju verkligen spara den underbara lappen så när jag lite senare under dagen hittade lappen på ett fönsterbräde på jobbet så var lyckan total, någon annan hade också sett värdet i den lilla pappslappen och tagit tillvara på den!

Ann

3 svar på ”Bästaste hushållsassistenten!”

  1. Underbar, kanske något att rama in och hänga upp i köket?

    Mangomoussen blir väldigt fast så den passar säkert väldigt bra som fyllning. Kan tänka att den säkert går bra att bre ut. Du får testa och se hur det går, spännande!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.