En tårtmakares värsta mardröm…

eller det finns väl flera mardrömmar för en tårtmakare, mousse som inte stelnar, tårta som faller i golvet, marshmallowsfondant som bara kletar eller det som hände mig idag… fel namn! Och fel ålder!! Fattar inte hur trött jag måste varit i går kväll när jag stansade ut bokstäver och ålder. Ändå hade jag min anteckningsbok uppslagen. Av nån anledning fick jag för mig att tjejen hette Matilda och fyllde 9 år och så heter hon Madeleine och fyller 8 år.

Madeleines mamma som kom och hämtade tårtan var dock väldigt förstående och tålmodig och satte sig och facebookade i mitt stökiga hemmakök medans jag sprang ner i källaren och lyckades fixa till såväl namn som ålder. Var dessutom lite stressad för hon kom lite före den tid vi hade bestämt och jag var inte riktigt klar när hon kom. Nu löste sig allt iaf och hon blev jättenöjd med tårtan. Hoppas att Matilda… näää.. Madeleine!!! blev lika nöjd!

Madeleine gillar rosa, Hello Kitty och shopping… syns det? =)

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och dumlefluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

8 svar på ”En tårtmakares värsta mardröm…”

 1. Vilka fina kommentarer ni lämnar, allihop!! Tack!!

  Jag är jättenöjd med tårtan och den blev übersöt!! Pinsamt med fel namn och ålder iofs men det löste ju sig iaf.

  Ja, Sofia, det är nya bokstäver, har inte varit så förtjust i dem innn men de blir faktiskt riktigt fina med lite småpärlor på….

 2. Vilken otur att det blev så stressigt.
  Men den blev ju verkligen urfin.
  Det är så kul att kika in här hos dig och se dina fantastiska tårtor.

 3. Hei! Så morsomt at du fant meg, det var litt uventet 🙂 Jeg tenkte sende deg en link til bloggen og takke så mye all inspirasjon du har gitt meg underveis, men du kom meg i forkjøpet. Du har en helt fantastisk blogg som har fått meg til å ville bake kaker hele tiden. Jeg gleder meg allerede til neste jeg skal lage!! Tusen takk! Kram AK;)

 4. Äh sånt händer alla. Bra att det löste sig (och att ni inte den gången möttes på en bensinmack, hade varit svårt att fixa då 😉 )

  Så himla fin tårta. Du är så duktig 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.