Hello Kitty på kalas

Yvonne hade sett min bild på tårtan med en modellerad Hello Kitty och ville ha nåt liknande till sin dotter Isabelle. Dock passade inte shoppingkassarna lika bra till en fyraåring kom vi fram till. I stället fick det bli en kalasande Kitty med presenter, prinsesstårta och massa blommor i rosa, vitt och lila.

Isabelle var lite blyg först när hon fick titta på tårtan och innan vi stängde locket viskade hon att hon ville klappa tårtan. Det fick hon så klart och precis innan locket skulle stängas en andra gång viskade hon igen: ”Vill klappa Kitty”. Så söt liten tjej! Dessutom ville hon hälsa på våra djur här hemma, katter, hund och hönor!

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och dumlefluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Förutom en ”vanlig” tårta hade jag även beställning på smörgåstårta till 40 personer till ett dop under lördagen, så jag har haft fullt upp kan man säga.

Ann