Long live the King!!

The King of Pop alltså, dvs. Michael Jackson!

Jobbarkompisen Annette ville ha en fräck tårta till sin dotters 18-årsfest och hade efter att ha sett min Marilyn Monroe-tårta bestämt sig för att Aline skulle få en liknande tårta fast med Michael Jackson på.

Kungen är målad med svart ätbar pulverfärg utblandad i alkohol, ja hon fyller ju ändå 18 år! Nä, skämt åsido, alkoholen dunstar efter ett tag. Marilyntårtan målade jag med ätbart tusch från penna men denna gång testade jag alltså pulverfärg och det kommer jag att fortsätta använda. Det är lite knepigt att få rätt konsistens på färgen men jag tycker att jag lyckades bra.

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och centerfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant, sugarpaste och sockerkulor.

Titta gärna in hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

2 svar på ”Long live the King!!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.