Sjung om studentens….

Nu börjar jag komma i kapp när det gäller utläggning av tårtor på bloggen. På Flickorna i kökets sida på Facebook kommer de ut snabbare, där brukar jag lägga upp dem samma dag som de har blivit levererade. Så ni som vill hänga med lite snabbare i tårtgörandet får gärna gå in och gilla sidan!

I fredags fick jag lämna ut tårtor till två studenttjejer, Jessika och Isabel.


Jessika har läst karosseri och fick en tillbucklad bildörr och en kofångare med klassbeteckningen som nummerplåt.

Tårtan var fylld med jordgubbsmousse, jordgubbssylt och geishafluff, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant, sugarpaste och sockerkulor.

Förutom tårtan levererade jag också mat till 20 personer, grillad fläskfilé, grillad kycklingfilé, potatissallad, pastasallad, vitlökssås, grönsallad, nybakad bröd och smör.

Till Isabel blev det två tårtor som var nästan exakt likadana.


Isabel spelar basket och tar hand om sin häst och hennes favoritfärg är rött så det blev inga blåa eller gula blommor på den här tårtan.

Tårtan var fylld med drottningmousse (hallon och blåbär), drottningsylt och vit chokladfluff, spacklad med grädde, täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

Ett svar på ”Sjung om studentens….”

  1. Inte förvånad ett dugg av att dom blev nöjda!;);)
    Du är så himla duktig!

    Hoppas du mår bra!
    Kram Eva

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.