Rule, Britannia!

Fast Arsenal regerar också enligt Elias. En Londonresa med tillhörande Arsenalmatch stod på semesterschemat så motivet var givet!

Elias mamma Anna, som förövrigt har en härlig blogg med tillhörande webshop för sina underbara smycken, var min första ”utomstående” tårtkund och nu har hon gått hela familjen runt och det hade alltså blivit dags för tårta nummer två till Elias.

Hans första tårta hittar ni här.

Valde att måla Arsenalloggan denna gången, skar ut den i delar förra gången jag gjorde en likadan men det var väldigt pilligt, får se hur jag gör nästa gång om det blir någon mer.

Tårtan var fylld med hallonsylt, hallonmousse och vit chokladfluff, spacklad med grädde och täckt och dekorerad med marshmallowsfondant och sugarpaste.

Titta gärna i hos Flickorna i köket för att se alla mina tårtor samt få information om sortiment, beställning och priser.

Ann

4 svar på ”Rule, Britannia!”

  1. Haha, Helena, ska den vara åtsnörpt då eller ska en bit vara ”bortopererad” =))

  2. Hej!
    Åj, ja det är det! Googlade, och hittade bilderna men glömde skriva adressen så hittade dem inte igen.. Känns som en länkning till dig från inläggen är självklar nu då jag har adressen, om du är ok med det såklart! 🙂

    Riktigt snygg arsenaltårta med!

  3. Tackar för den goda och fina tårtan, Elias var jättenöjd! Resan till London med ett matchbesök på Emirates stadium, Arsenal, blev verkligen så bra som vi hoppats!Fick se alla favoritspelare på nära håll!!!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.