Julmarknad i Hillared

Lördagen den 10 december kl 14-18 är det dags för Hillareds årliga Julmarknad i Bygdegården!

Julmarknaden hålls av Föreningsrådet men det är Hillareds Byalag som arrangerar årets Julmarknad.

Föreningar och skolklasser från Hillared kommer att vara med liksom hantverkare och försäljare. En liten miniauktion blir det också samt ponnyridning, tipspromenad, lotterier, fikaförsäljning, utställningar, chokladhjul, granförsäljning…. osv. osv.

Jag är den från byalaget som håller mest i arrangemanget och dessutom ska mitt företag Flickorna i köket ha ett bord med några utställningstårtor och annat gott att titta på. Hemgjorda tryfflar kommer att finnas till försäljning.

För den som vill läsa mer om julmarknaden finns en länk från www.hillared.net

Måste visa den fina bebisrenen som duktiga dottern Sofia ritat till våra Julmarknadsaffischer. Visst är den söt!

 Ann