Efterrätt

En god efterrätt är ju pricken över i:et vid en middag. Man kan gott kosta på sig att äta efterrätt några gånger i veckan, det behöver ju inte bara vara när man har gäster och bjuder på trerätters. Min mamma var här och åt middag idag och eftersom hon gärna ska äta efterrätt varje dag (hon genomgår en cellgiftbehandling just nu) så fixade jag till lite smarrig efterrätt.

Det behöver ju inte vara så krångligt att bjuda på något mumsigt efter maten. Konserverad frukt med vispad grädde eller glass, päronhalvor med After Eight som får smälta i ugnen, chokladpudding med vispad grädde eller som det jag gjorde idag; Citronfromage från pulver med vispad grädde och filéad apelsin. Gott och fräscht!

Ann

Här kommer några fler förslag på goda desserter:

Drömdessert

Fyllda hela ugnsbakade äpplen med hemgjord vaniljsås

Limemarinerade jordgubbar mad vaniljglass

Vit chokladmousse

Ett svar på ”Efterrätt”

 1. Härligt att läsa att man faktiskt kan använda pulver 🙂
  Dina tips ser fantastiskt goda ut!!!!
  Jag blev sååå sugen på chokladpudding med vispgrädde!
  Ibland glömmer man bort att vissa rätter finns!

  Hoppas din mamma kryar på sig!!!!!!!!!!!!
  Kram
  /Eva

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.