Halvt misslyckande i köket

Söta saker 

Jag har hängt på en utmaning på sidan Söta saker, utmaningen kallas Månadens sötsak och varje månad får man ett nytt tema som man ska baka efter. Januari månads tema är polkagris. Jag har funderat och funderat och och så kom jag på att jag skulle göra White Chocolat Chip Polka cookies. I tanken lät det väldigt bra.

Nu har precis bakat mina kakor och de blev väl så där lyckade, lite halvt missyckade skulle man lätt kunna säga. Vad jag inte tänkte på är att polkagrisar i stort sett bara innehåller socker och socker smälter som bekant i värme vilket fick till följd att kakorna flöt ut. Nu ska ju just såna där cookiesar flyta ut men på mina flöt det ut ytterligare, liksom en sockerrand runt hela kakan och det var ju inte som var poängen. Jag får alltså tänka om.

Vi får se vad mina tankar hamnar nånstans…

Kram Ann

3 svar på ”Halvt misslyckande i köket”

  1. De blev ganska goda, men fula.. =)

    Tänkte om lite till andra plåten och de blev bättre fast inte så snygga som de var i mitt huvud…

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.