Tisdagsmat

Igår när jag skrev inlägget Måndagsmat hade jag inte tänkt att jag skulle göra hela veckans mat men idag tänkte jag om =)

Dagens mat idag blev Christinas festfisk, en underbart god och superenkel fiskrätt. Jag missade att lägga räkorna under osttäcket idag så jag la på dem runt kanten på gratängen sista minuterna i ugnen och det funkade lika bra.

Vi äter tyvärr väldigt sällan fisk här hemma då det bara är jag och sambon som gillar det. Det är tur att det är enkelt att steka till lite köttbullar från frysen till dem i familjen som inte gillar fisk. Dock måste de alltid smaka på fisken de få gångerna vi äter det.

Här finns ytterligare en av mina favoritfiskrätter:

Kokt torsk med äggsås på mitt vis

Brukar ni äta fisk på tisdagar?

Ha det gott!
Kram Ann

3 svar på ”Tisdagsmat”

  1. Vi åt faktiskt fisk idag, men vi har ingen speciell veckodag för något egentligen. Inte ens är vi ordentliga och har soppa på torsdagar…
    Men här blev det pasta med fisk (pastasås med fisk, fänkål, morot, paprika, lök, timjan, olivolja, samt en dutt vardera av vitt vin, grädde och cr fraiche – och saltåpeppar såklart)
    Gott!

  2. Jag arbetar som kokerska på ett dagis. Där har jag fisk på tisdagar och soppa på torsdagar. Denna veckan hade jag cornflakesfisk, som brukar vara populär bland barnen. Igår var det solsoppa, morotssoppa.
    Fin blogg du har! Kände att jag ville kika på din blogg, efter att ha hört dig på radion idag. Har själv börjat pröva på det här med blogg, men det går lite si och så med det.

  3. Hej Maria! Härligt att höra lite från en kokerskas sida. Kan tänka mig att det är tufft när man har en budget att jobba utifrån. Kul att du har börjat blogga!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.