Fredagsmat & radiodebut

Äntligen fredag och dags för deltagande i radion. Fast någon debut i direktsändning är det ju egentligen inte. Jag har varit med ett antal gånger i Radio Sjuhärad i samband med att vi har haft kattutställningar. Även fast jag har varit med i radion tidigare så var det lite nervöst idag. Innan jag kom in i studion vill säga. När jag väl satt där på plats så var jag hur lugn som helst och det gick hur bra som helst! Har lyssnat på det nu i kväll och om ni vill lyssna också så hittar ni inslaget där jag är med här. Klippet ligger bara ute i 30 dagar. Undrar om man kan få klippet på nån slags fil? Får kolla med programledaren Lena, det vore kul att spara inslaget.

Många av mina jobbarkompisar hade lyssnat på programmet och de hade bara positiva saker att säga och det är ju alltid roligt att höra.

Efter arbetad dag, vila i drygt en timma, körande av barn och handling blev det följande mat till Let’s Dance:

Grillade kycklingspett med klyftpotatis och krämig vitlökssås. Så gott!

Kycklingen marinerade jag i grillolja, pressad citron, sweet chilisås och citronpeppar och vitlökssåsen är enligt receptet i dettta inlägg. Klyftpotatisen fick sällskap av purjolök, vitlök, färsk timjan, olivolja, salt & peppar.

Önskar er en trevlig helg!
Ann

2 svar på ”Fredagsmat & radiodebut”

 1. Jag lyssnade på programmet i efterhand i går och jag håller med dina arbetskamrater;
  Du skötte dej med den äran.
  Radio Sjuhärad drog en vinstlott när de utsåg dej till radiokocka ^o^

 2. Hej!
  Lyssnade igår på programmet efter att jag fått reda på av ”släkten” att du skulle vara med.
  Du lät så lugn och det gick ju galant.
  En himla fin bloggsida har du också!
  Den kommer jag att läsa å få tips om god mat, för mat, det kan du laga!
  Hälsa jägarn och tacka!
  Kram Tina

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.