Söndagsmat

Så har vi då kommit till veckans sista dag. Dotter Sofia har varit hemma i helgen och redan förra helgen när hon var här önskade hon sig ”Platta köttbullar med mos”. Det var dock inte planerat för den maträtten just då men till denna helgen hade jag sett till att ha allt hemma. Det blev alltså Färsbiff i panna som serverades till middag idag.

Annars har det varit en skön och lugn söndag. Var iväg med Jonathan en stund och åkte pulka och skridskor. Det gick bra mycket bättre för oss båda med nyslipade skridskor.

Just nu står två formfranskor i ugnen och gräddas. Jag har ännu inte köpt något bröd sedan årsskiftet förutom lite bake-off-frallor men det räknas inte tycker jag.

Jag tog ju kort på programledaren Lena i fredags när jag var med i radion men glömde att lägga ut kortet. Här kommer det:

Nästa vecka kommer att bli en vanlig bloggvecka utan varje dags mat. Det har varit roligt att visa en hel veckas mat men jag skulle nog inte orka med det i längden.

Önskar er alla en riktigt skön ny vecka!
Kram Ann

Ett svar på ”Söndagsmat”

  1. Det såg gott ut! Visst är det härligt att vara ute och hålla på med pulkaåkning och skridskor nu när det är vinter… Mina killar älskar allt sånt och har inget emot att det är kallt ute 🙂
    När det gäller Icakuriren så såg jag också erbjudandet och blev genast sugen på att nappa… Plädar och sånt brukar alltid lyckas fånga mig och jag är oxå dålig på att komma ihåg att säga upp prenumerationerna… :-/

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.