Snöovädret

Undrar just hur många bloggar som handlar om just snöovädret idag. Det har ju snöat och ovädrat sig i precis hela landet så alla har ju blivit drabbade på ett eller annat sätt. Jag tänker inte skriva mer om ovädret, bara konstatera att jag inte vill ha mer snö och kyla nu. Det räcker för min del tack!

Nu över till något roligare. Min dotter Sofia! Jag är så stolt över henne! Hon har precis blivit klar med sin bild på Kenza och den är så rackarns snygg! Har sett bilden live när den nästan var färdig och den är ännu snyggare i verkligheten. Det är så kul att se hennes utveckling inom tecknandet det senaste året. Jag längtar tills jag får lite tid över och kan sätta mig med mitt block och mina pennor. Det kliar i fingrarna.

Idag lagade jag en jättegod kasslerrätt som ska bli fredagens radiorecept så på fredag får ni hålla utkik om ni är nyfikna på vad det var.

Vill samtidigt passa på att tipsa om min tävling där du har chans att vinna 4 planskteksbrädor med korkunderlägg.

Snöiga kramar!
Ann

Ett svar på ”Snöovädret”

  1. Håller med, får gärna bli vår nu. Fortsätter dock snöa här så det verkar ju dröja lite.
    Du har en award att hämta på min blogg 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.