Äntligen är det dags!

Eller, på lördag är det äntligen dags. För vadå kanske nån undrar? Jo, Melodifestivalen!!!

Jag älskar att titta på Melodifestivalen, har älskat det ända sedan jag var liten. Man planerar in nåt gott att äta och så sitter man där och myser och förfasas och bara trivs. Nu får man ju göra det under fyra lördagskvällar dessutom, helt perfekt för alla som är matmys- och melodifestivalsälskare. Jag kommer ihåg när jag var liten och det var något stort på TV såsom Melodifestivalen eller bröllopet mellan kungen och drottningen. Då samlades alla framför TV:n och man hade salta pinnar, chips och jordnötter och en flaska cider skulle räcka till tre-fyra barn. Om man inte fick varsin 33 cl flaska med läsk. Här hemma på lördag blir det nog något mer matigt framför TV:n.

Kollar ni på Melodifestivalen och brukar ni då äta något extra gottigt? Vad i så fall?

Kram Ann

5 svar på ”Äntligen är det dags!”

  1. Jag kan inte låta bli att titta på melodifestivalen trots att jag alltid blir arg över den som vinner 🙂 Vet inte riktigt vad det blir till, kanske varma mackor med mozzarella, det är mumsigt!

  2. Melodifestivalen är lika självklart för mig som att sova!! =))
    Även om jag kanske inte är så imponerad av första deltävlingen på pappret så att säga… men det ger sig, det är väl inte hela världen heller, kul o glo på iaf! Finns ju alltid nåt att flabba åt! =)

    Vad det blir i matväg vet jag inte än… beror ju på om man har sällskap under tittandet eller ej, får återkomma om det!
    Kram på dig!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.