Första deltävlingen är över

Salem och Ola gick ju direkt till final och jag tycker att det var helt rätt! Jag var faktiskt ganska förvånad över att Linda Pritchard inte ens gick till andra chansen jag var väl inte sådär jätteförtjust i låten men det blev bättre ju fler gånger man hörde den. Däremot var den ju väldigt mycket ESC så jag tror nog att den kunde gått bra i europafinalen men dit kommer den ju inte. Är det någon internationell jury i år tro?

Det var ett väldigt blandat startfält och det är ju roligt. Programledarna skötte sig väldigt bra tycker jag, Dolph imponerade, måns var lugn och skön och Christine var Christine helt enkelt. Helt klart godkänt!

Lite gott att äta blev det framför TV:n, potatishalvor med timjan och rosmarin samt snabb fläskfiléfly i krämig sås och haricots verts.

Ser fram emot nästa delfinal!
Ann