Tävling i samarbete med Kelda soppor

Vinnarna är utsedda! Läs här vilka som vann.

Den här veckan lanserar Kelda iPhone-applikationen ”Kelda 15-minutersrecept” med totalt 100 nya recept. Om du har en Iphone kan du nu ladda ned applikationen i AppStoren. Helt gratis!

Recepten finns också att ta del av på Keldas hemsida. Sidan är hur läcker som helst och man kan slumpa fram rätter efter vad man är sugen på eller utgå från sin Keldafavorit.

Som en del av lanseringen av applikationen har jag nu fått möjligheten att lotta ut en presentcheck på 100 kr som gäller för inköp av produkter ur Keldas soppsortiment. Nu är det inte bara en person som kan vinna i utlottningen. De som blir dragna som nummer två och tre i min dragning kommer att få varsitt badlakan.

Vad ska man då göra för att ha chans att vinna? Jo, det enda du behöver göra är att skriva en kommentar till detta inlägg. Glöm inte att ange en giltig e-postadress. Om du länkar till min blogg och tävlingen får du ytterligare en lott och har större chans att vinna, skriv då din bloggadress i kommentaren. Använd gärna denna bild om du länkar.

Tävlingen avslutas fredagen den 26 februari klockan 19:00

Lycka till!
Ann

22 svar på ”Tävling i samarbete med Kelda soppor”

 1. När en trött mamma snavat över köksgolvets lego – orkar hon bara värma något färdigt och vara ego!
  Presentkort från Kelda vore en given succé –
  legot glöms snabbt och jag börjar le!
  I segerns extas skulle jag raskt fixa ett hejdundrande soppkalas!

  Mvh Emma
  emmafortuna@gmail.com

 2. Håller tummarna stenhårt för att ett lass soppa till sportlovet! Keldasoppan är perfekt som utflyktsmat. Bara värma, hälla i termos och sen packa ner goda smörgåsar till. Värmande och gott!

  Mvh Andreas
  andreaseklof74@hotmail.com

 3. Jag är gärna med och tävlar om lite god soppa!!! Räddningsplankan då det är stressigt på lunchen och man ändå vill ha nåt varmt i magen!
  = )

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.