Sötaste sambon min!

I morse blev jag väckt med frukost på sängen. Nygjord omelett och kaffe. Visst är han för go min älskade sambo! Fick dessutom sovmorgon (som vanligt). Tack älskling!

Idag fick Molle leka draghund. På med dragsele och påkopplande av pulka. I pulkan sattes Jonathan och sedan bar det av. När han väl hade fått upp farten gick det riktigt bra men han hade lite svårt att få fäste på snö, modd och is längs med vägen. Han verkade tycka att det var kul iaf. Inte dåligt av en liten beagle att kunna dra så. Skulle vara kul att testa nånstans där det är lättare för honom att ta sig fram. Annars har vi inte gjort så mycket mer idag. Sambo och son var och åkte bob en stund och jag passade på att städa kattlåda och kaninbur. Kaninen Putte fyller 3 år idag förresten. Plockade även lite här hemma och drog ett varv med dammsugaren.

Provlagade varmrätten som vi ska ha på tisdag när vi har matlagning på jobbet så nu har jag alla tre recepten klara. I morgon efter jobbet blir det storhandling, mycket grejer blir det.

Avslutar med en hjärtebild på vår katt Tudde och önskar er alla en härlig Alla Hjärtans dag!

Kram Ann

Ta körkort – körkortsteori online
Träna på alla körkortsfrågor prova gratis!

2 svar på ”Sötaste sambon min!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.