Ett urval av mina favoritbloggar

Det finns ju hur många mat- och receptbloggar som helst på nätet och jag hittar nya att följa varje vecka. Jag följer mina favoribloggar via bloglovin’, tycker det är riktigt smidigt att inte behöva gå in på varje blogg för att kolla om skribenten har uppdaterat eller inte. Alla inlägg från de bloggar man prenumererar på kommer efter varandra och sedan är det bara att bläddra mellan bloggarna och läsa. Hur bra som helst! Klicka här för att följa min blogg via bloglovin’ så missar du inga nya recept!

Här kommer tre av mina favoriter när det gäller mat- och receptbloggar:

Linda som har Kryddburken bor på Öland med sin familj. Mat och recept ligger henne väldigt varmt om hjärtat och det gör även fotografering vilket tydligt syns i hennes blogg. Spännande recept, mycket steg-för-steg, mycket bilder under tillagningsprocessen och väldigt vackra och tilltalande bilder!

Jennie  som har Kalasgott bor i Göteborg och är 17 år. Massa recept, vackra bilder och en entusiasm som man önskar att fler 17-åringar hade. Hon kommer att gå långt!

Öhmans mat och vin drivs av Anders som har både mat och vin som stora intressen. Just nu har han ett roligt projekt på gång där han lagar och fotograferar alla recept ur en av Carl Butlers kokböcker. En slags svensk variant av filmen Julie och Julia.

Detta är bara tre av alla bloggar jag följer och jag tänkte att jag skulle presentera några fler vid ett annat tillfälle. Till höger hittar du en del av mina favoriter.

Har du några bra tips på mat- och receptbloggar? En egen blogg kanske?

Ann

2 svar på ”Ett urval av mina favoritbloggar”

  1. Åh va glad jag blir! Tack snälla du! Ja visst är bloglovin toppen! Å så passar jag på att önska dig o familjen en trevlig helg! Kram från ön!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.