Radiofredag

Idag var det dags för andra deltagandet i direktsändning i Radio Sjuhärads program Förmiddag. Idag blev det lite längre tid än första gången. När jag kom vid halv elva var föregående gäst fortfarande kvar, veckans radiokock Marita Curran. Känner Marita lite sedan tidigare genom ett tidigare jobb plus att jag har anlitat hennes cateringfirma. Hon stannade kvar en stund och vi pratade lite i radio båda två innan det blev min tur.

Ämnet för dagen handlade till största delen om matbloggar och internet och mitt radiorecept var Hemgjord majonnäs och aioli. Jag fick tipsa om några olika bloggar och pratade lite om innehavarna till dessa. Programledaren Lena fick provsmaka min majonnäs och aiolin. Hade med mig handskalade räkor och jag tror nog att hon tyckte om både majonnäsen och aiolin.

Klicka här om du vill lyssna på programmet. Jag är även med en stund efter ekonyheterna klockan elva men spelaren fortsätter efter det första klippet.

Ikväll blir det kinamat här hemma, ska försöka få till en jordnötssås som inte är lika stark den här gången.

Kram Ann – som börjar bli rejält trött på det eviga snöandet

Ett svar på ”Radiofredag”

  1. Nä men gud va kul!! Va gullig du är, känns lite häftigt att bli omnämnd och beskriven av nån annan i radio. Kul att hon läste upp mack-fredag! 😉 Kram på dig och ha en mysig fredagkväll!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.