Hipp, hipp hurra!!


Jonathan 4 år som ”tigopard”

Idag fyller vår klurige och älskade lille kille 7 år. Det är svårt att fatta att han har blivit så stor, det var ju alldeles nyss han föddes. Han väcktes med pussar och kramar tidigt i morse. Efter påklädning och lite TV-tittande var det dags för fritids, för första gången sedan han började förskolan i höstas och han såg verkligen fram emot att få vara på fritids och inte bara vara på i förskoleklassen i fyra timmar. När jag hämtade honom efter jobbet hittade jag en trött men glad kille som knappt ville följa med hem. Väl hemma blev det paketöppning och lillkillen blev jätteglad för sitt Atlantislego, precis det han hade önskat sig.

I morgon är det disco igen, undrar om den nyblivne sjuåringen kommer att dansa något, det brukar vara lite dåligt med själva dansandet. Godisätandet brukar han dock klara av galant!

Ann

Ett svar på ”Hipp, hipp hurra!!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.