Mitt i natten

Kom hem från Varberg och föreläsningen med Tina Thörner för en liten stund sedan. Ännu en kanonbra föreläsning i Unionens regi. Man blir så fylld av energi och får så många bra tankar i sin skalle. Egentligen skulle alla människor behöva gå på såna här föreläsningar lite då ochdå. Tror att vi skulle få ett mycket bättre arbets- och samhällsklimat då.

Var och lämnade in min krockskadade bil i morse. Kommer inte ihåg om jag har skrivit och berättat om att den blev påbackad av en jobbarkompis på parkeringen på jobbet för nån månad sedan. Idag skulle den iaf in och få stanna på verkstaden några dagar för reparation samt att framrutan ska bytas pga ett stenskott. Hade begärt att få en hyrbil och det fick jag. En BMW blev det. Har ju aldrig kört en BMW innan men det var väl som vilken annan bil som helst… ungefär. Fast mycket mjukare och mycket skönare och mycket nyare och mycket lyxigare och mycket mer sladdande. Tänkte liksom inte på att den var bakhjulsdriven. Nu efter att ha kört den från Borås till Varberg och tillbaka känner jag mig väldigt bekväm i den.

I morgon (eller idag blir det ju för detta inlägg publiceras ju när det blivit torsdag), den 4/3, sänds med största sannolikhet radioreportaget som spelades in när vi hade matlagning på jobbet. Kanalen är P1 och programmet heter Meny i P1. Någon gång mellan 10:03 och 11:00 hoppas jag att vårt reportage dyker upp. Edit torsdag kväll: Inslaget sändes inte idag  Återkommer när jag vet mer…

På tal om mat. Kan nån förklara nyttan med att laga mat i en kaffebryggare? Tycker bara att det är idiotiskt och verkar vara ett sätt att få uppmärksamhet för särskilt smart och miljövänligt är det ju definitivt inte.

Gonattkram!
Ann

Ett svar på ”Mitt i natten”

 1. Hej!

  Klart jag vill ha uppmärksamhet! Jag gör reklam för min bok som ska släppas. Jag vet att den kommer att vara otroligt dum, snuskig och äcklig. Men många tycker det är väldigt roligt och intresset för en riktig kokbok finns. 🙂

  Detta är ett experiment jag håller på med och är medveten om att det går mycket lättare att laga mat på spisen, men varför ska allt vara så smart och lätt? Vill ge ett leende på läpparna på folket som läser! Det handlar alltså inte alls bara om matlagning. Kolla gärna in detta blogginlägget där jag förklarar mig lite och svarar på alla frågor som dykt upp.
  http://kaffekokarkokboken.blogg.se/2010/march/svar-pa-fragor.html

  Okej om inte alla tycker det är roligt, alla har vi olika humor. Men tycker det är tråkigt när människor blir irriterade över det, var absolut inte min tanke att provocera på något sätt.

  Nu ska jag kika vidare på melodifestivalen. 🙂

  Trevlig kväll!

  Mvh Katja

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.