Halv sex hos oss

I går blev det inte halv åtta hos mig utan halv sex hos oss. Sambons bror Stefan med sambo Birthe kom hit från Vara och fick trerätters middag.

Så här såg menyn för kvällen ut

Förrätt: Toast med avocadomousse, skaldjur och röd stenbitsrom

Varmrätt: Filé black and white med älgkalvfilé och vildsvinsfilé serverat med duchessepotatis, rödvinssås och bearnaisesås. Hemgjort så det stänker om det!

Dessert: Toscapäron med pistagenötter och vaniljglass

Maten fick väldigt högt betyg och vi fick väldigt trevligt sällskap. Att Birthe dessutom är ett stort fan av melodifestivalen var ju ett extra plus!

Förutom all den goda maten fick Birthe även en provflaska av Doves nya duschkräm Dove VisibleCare som jag buzzar för genom Buzzador. Jag fick äntligen hem min låda tidigare i veckan och när jag testade duschkrämen igår blev jag positivt överraskad. Jag har aldrig gillat Doves duschkrämer eller tvålar tidigare för jag tycker bara att jag har blivit torrare i huden av dem men med denna var det absolut inte så. Huden kändes jättemjuk och skön redan efter första användningen. Ska bli spännande att se resultet efter fler användningar.

Vill du också bli en Buzzador? Följ då den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Annsann)

Idag har vi haft en slappardag, kollat på Roomservice på datorn, surfat runt lite, sovit på soffan, gjort pizza, kollat på Parlamentet och bara varit. Skönt!

Första veckan av mars är över och visst sjutton känns det som om det är lite vår i luften nu? Eller vad säger ni?

Kram Ann

4 svar på ”Halv sex hos oss”

 1. Mmm..din middag ser HELT suverän ut. Den ska jag nog sno rakt av vid tillfälle! 😉
  Tack så jättemycket för tipset om [donotprint]!! Nu har jag lagt in den koden på de få inlägg jag än så länge har, så texten inte kommer med på utskrifterna.
  Jag har valt att ha skriv-ut-funktionen med automatik på alla sidor eftersom jag inte ska skriva om annat än mat.
  Temat jag har är jätteknasigt och jag måste helt enkelt byta. Det går inte gå in i headerkoden och ändra. Jag har försökt..har t.om klippt ut den kod som handlar om Categories men inte hjälpte det inte!?!
  Det tema som du har..går det att byta den grönmönstrade bakgrunden i fälten på det? Det är ju precis så jag vill ha det men jag vill ju inte att min sida ska se exakt likadan ut som din …så taskig vill jag inte vara! 🙂
  Kram Camilla

 2. Glömde ju skriva att jag har lagat två av dina supersmarriga recept i helgen. Recept kommer förhoppningsvis på min sida ikväll!

 3. takk igjen for en kjempe koselig kveld,et skikkelig fest måltid fikk vi, ikke vant til sånn lyx…..
  snakkes snart igjen klem til deg og resten av familien

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.