Härliga helg!

Var stentrött igår. Hade sovit alldeles för få timmar under natten och hade en stressig morgon. Var iväg en timma från jobbet för radiosändning och det var extra mycket på lunchen med utländska gäster med specialmat och dukning. Radiodeltagandet gick dock jättebra och även lunchen på jobbet, nöjda gäster och nöjda värdar. Här kan du lyssna på mig i radion, ungefär 06:32 börjar mitt deltagande.

Idag har sambons päron varit här och fikat och när de hade åkt kom en man hit med ett vildsvin som jag hade lovat att jag skulle stycka. Snart ska jag göra Konsums flygblad och lite senare ska jag och sambon åka till Borås och kolla på bio och äta på restaurang. Mormor kommer hit och ska passa Jonathan. Ska bli skönt att komma iväg och bara vara vi två.

Har inga planer för morgondagen men jag borde ta tag i all tvätt såväl den smutsiga som den rena.

Hoppas att ni alla får en skön helg!
Kram Ann