Test av L’Oreal Youth Code

För ungefär en månad sedan fick jag ett Buzzadorpaket innehållandes tre produkter ur L’Oreals Youth Code-serie. Nu har jag testat produkterna i fyra veckor och tagit lite bilder under tiden. Jag har använt den koncentrerade krämen i pannan och runt munnen, ögonkrämen runt ögonen (såklart!) och dagkrämen i hela ansiktet. Jag har försökt att använda produkterna både morgon och kväll men har missat några gånger.

Resultatet då? Jo, jag tycker att min hud känns smidigare och mina bekymmersrynkor i pannan mellan ögonbrynen har blivit mindre tydliga.

Här kan ni se en liten fotoserie på bilder av min panna och jag har markerat de rynkorna där jag tycker att jag har sett mest resultat. Den översta bilden är tagen den 10 mars och den understa är tagen idag den 4 april

Har försökt att ta en bild varje vecka men det är nog inte exakt en vecka mellan bilderna.

Jag kommer helt klart att fortsätta att använda dessa produkterna känner verkligen att de är bra för min hud. Ska bli spännande att se vad som har hänt om ytterligare 4 veckor.

Vill du också bli en Buzzador? Följ då den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Annsann)

Ann

2 svar på ”Test av L’Oreal Youth Code”

  1. Vad bra!
    Hoppas bara inte bekymmersrynkorna kommer tillbaka när du får räkningen på alla krämburkarna. Långa och konstiga produktnamn brukar betyda jättedyrt;.)

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.