Räknar och räknar…

Har inte hunnit med nåt riktigt idag egentligen. Stannade kvar lite längre på jobbet och kom ikapp mig med lite pappersarbete. Behövde inte hämta Jonathan på fritids idag för sambon har varit hemma och varit sjuk, Jonathan har varit lite krasslig han också så de har nog tagit hand om varandra. Var inte hemma förrän nån gång efter 18. Ohungrig sambo och ohungrig son gjorde att jag inte lagade någon mat utan tog några mackor med skivbar leverpastej i stället. Blev så sugen på det när jag handlade häromdan, misstänker att mitt blodvärde är lågt, brukar bli sugen på järnrik mat då.

Efter mackätning blev det lite tur med Molle och sedan satte jag mig vid datorn. Här har jag nu suttit i några timmar och läst bloggar, svarat på mail och letat recept. Dessutom har jag räknat en massa, eller excel har räknat det mesta åt mig. Har nämligen fått en förfrågan om att fixa mat till ett kalas med ett 40-tal gäster. Medelhavsbuffé och tårta. Ska försöka lämna ett ungefärligt pris under morgondagen. Ska bli jättekul, om det nu blir av vill säga. Lovar att berätta mer när och om det blir av.

Kan även berätta att en ny tävling är på ingång, till helgen kommer en handarbetsinriktad sådan att dyka upp. Håll koll!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, fast jag tror nog att jag ska läsa lite först, brukar ha lättare att somna då. Började på en ny bok i går kväll, Labyrinten av Kate Mosse, har bara precis börjat men den är väldigt spännande och svår att lägga ifrån sig.

Ett svar på ”Räknar och räknar…”

  1. Va spännande med uppdrag sådär! 40 pers blir lite å jobba med ju! Ja, håll oss uppdaterade, de vore kul att höra dina tankar kring medelshavsbuffén!

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.