Massa timmar i köket

Först en massa timmar i köket på jobbet och sedan en massa timmar i köket här hemma, tur att jag gillar kök.. =) Det blev enkel mat till familjen idag, köttfärssås och spagetti fast innan dess hade jag rört ihop en sats hallontryffel. Är lite skeptisk själv, får se vad min smakpanel på jobbet säger. Den vita limetryffeln de fick idag fick klart godkänt iaf men än så länge leder nog konjakstryffeln från i onsdags.

När maten var uppäten blev det lite bloggläsande vid datorn och sedan var det dags att pilla med tryffeln igen och därefter lagade jag och fotade receptet för veckans radiorecept som kommer i morgon bitti. Nu är klockan över elva och jag ska fixa fotona jag tog tidigare samt skriva inlägget för i morgon, gissar att klockan som vanligt är närmare tolv innan jag kommer i säng.

Halv elva till elva i morgon förmiddag sitter jag i studion i direktsändning i programmet som heter just Förmiddag. Kanalen heter P4 Sveriges Radio Sjuhärad.

Kram Ann