Ska iväg på lite trevligheter

Idag var det tänkt att vi skulle gå till bydgdegården på pubkväll men det blev tyvärr inställt pga för få anmälda, lite trist. Vi skulle först gått till våra grannar/kompisar och käkat lite innan det var dags för pubkvällen men nu blir det bara besök hos grannarna i stället. Blir trevligt iaf!

Har en lugn och skön dag här hemma idag, har kollat igenom säsongens avsnitt av Arga SnickarenKanal 5, tittar knappt på TV längre, kollar alla serier på webben i stället. Så mycket smidigare.

Skulle egntligen gjort en massa saker här hemma, både inne och ute men det är så skönt att slappa när det är helg. Ska försöka ta tag i lite tvätt och städning i morgon. Blåsigt och kallt väder ute gör att man inte har lust att ge sig ut. Fast just nu skiner solen faktiskt men det ser ändå kallt ut.

Ska snart hoppa in i duschen, måste först leta reda på några kläder som jag kan sätta på mig. Skönt att vi bara ska hem till kompisarna då kan man köra på lite slappare kläder =)

Önskar er en skön lördagskväll och en fin fortsättning på helgen!
Kram Ann