Tack finaste älsklingen min!

I fredags när jag kom hem från jobbet möttes jag i dörren av min älskade sambo som överräckte en blombukett till mig. Vilken överraskning! Han hade hört mig på radion tidigare på dagen då jag och programledaren pratade om hur trevligt det var med snittblommor på fredagarna för då kunde man njuta av blomprakten hela helgen. Detta hade min käre sambo tagit fasta på och åkt och köpt en underbar bukett!

När jag fick paketet och skulle öppna det så trodde jag att det var en bukett tulpaner men det var de vackraste röda rosorna jag någonsin har sett. Några cremevita gerbera och lite grönt fanns också i buketten. Hela helgen har den vackra buketten stått på köksbordet och förmedlat kärlek. Idag låg den visserligen ner en stund men den var lika vacker då. Rackarns katt!

Tänk så underbart det vore om man fick blommor varje fredag.. =)

Kram till er alla och en extra kram till en kär vän som behöver alla extra kramar i världen just nu!
Ann

2 svar på ”Tack finaste älsklingen min!”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.