Tittar på möbler

Våra möbler i vardagsrummet är väldigt slitna, trasiga, ganska obekväma och opraktiska. Med en bitglad hund i huset har ju inte möblerna blivit snyggare direkt. Nån gång längre fram i år kommer jag att få en del pengar efter min farbror som gick bort i höstas. Han hade inga egna barn men en massa syskon och syskonbarn och eftersom min pappa inte lever så blev det jag och mina bröder som fick dela på pappas arv. Min tanke är alltså att köpa nya möbler till vardagsrummet för de pengarna. Om det blir i slutet av året så har nog den bitgalna hunden slutat tugga också. Det har han iofs gjort nu också men det vore ju för himla trist om han bet sönder något som är helt nytt och fräscht.

Nu har jag suttit på IKEA och kikat lite. Har inte tyckt om deras soffor tidigare men nu har de en ny serie som heter Kivik. Ser ut precis som den typ av soffor som jag gillar. Har fastnat för denna modellen, fast schäslongen skulle vara åt andra hållet. Vet inte om den blir för lång som tresits men den finns även som tvåsits. Vi har ju inte världens största vardagsrum.

Soffbordet kommer från serien Liatorp och idag blev jag väldigt glad när jag såg att det hade kommit en rektangulär variant av soffbordet, har bara sett det kvadratiska tidigare.

Vidare tänkte jag mig ett sideboard i samma serie. På väggen ovanför är det tänkt att det ska sitta en platt-TV. Den tjocka TV:n vi har nu tar ju upp halva rummet… =)

Sedan är jag inte helt säker på om det blir ett vitrinskåp eller en bokhylla med dörrar. Det lutar nog åt bokhyllan.

 

En skön matta till det och några fina kuddar så vore vårt vardagsrum komplett!

Ann

5 svar på ”Tittar på möbler”

  1. Visst är den snygg!
    Jodå man monterar den själv men den fanns inte på bild med schäslongen på andra sidan =)

  2. Fina grejor. jag sitter i samma sits själv, vi håller också på och tittar på nya möbler till vardagsrummet. Hur är det med söta Molle?

  3. Jag satte mig i IKEAs soffa stockhlm med schäslong o ville inte resa mig igen!!! =) Den är ju förstås i skinn, men jag är för lat för nåt annat =)) Vill ha!!! Men nu fick jag ju brorsans, så jag får väl slita ut dem först 😉

    Kram

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.