900 gram choklad senare…

Nu har jag gjort tre olika tryffelsmeter som i detta nu står och stelnar i kylskåpet. Har även gjort 15 stycken cellofanpåsar i vilka de färdiga tryfflarna ska ligga. Min mamma kommer i morgon och hjälper till med färdigställandet av tryfflarna. De ska formas, doppas i choklad och garneras. Sedan ska de packas i påsarna och snören ska knytas om. Lite etiketter ska sättas på också.

Jag har även tömt diskmaskinen så när det gäller min lördagslista så är det bara frösådden kvar men den tror jag att jag sparar till i morgon. Det börjar nämligen bli dags för matlagning här hemma. Sambon mår inte bra så det blir grillning av det marinerade köttet i ugnen i stället för på utegrillen. Nu är det ju inte som att det måste vara han som grillar men det är lite jobbigt att fixa tillbehören till maten samtidigt som man grillar. Till köttet, ryggbiff, blir det ugnsrostade rotfrukter och en kall vitlökssås.

Ann

Ett svar på ”900 gram choklad senare…”

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.