Jag gillar mjuka paket!

När jag beställde garn till koftan jag har tänkt sticka hade jag sådan otur att garnet för tillfället var slut hos GrunneboGarn så det var bara att sätta sig och rulla tummarna och vänta.. =)

För någon vecka sedan hade jag kontakt med dem och frågade hur det gick med garnet och fick då till svar att de hade fått besked från sin leverantör att garnet skulle komma först under denna veckan. I fredags fick jag ett leveransbesked från GrunneboGarn att mitt paket var postat och idag låg det ett mjukt paket i vår brevlåda! De hade fått sin leverans lite tidigare än beräknat.

Förutom det beställda garnet och stickorna fick jag även två kataloger och en massa garnprover.

Det kliade verkligen i fingrarna av iver att sätta igång men jag hade ångan uppe efter att ha slängt en massa glas efter jobbet så jag tyckte att det var bäst att smida medan järnet var varmt. Så efter diskmaskinsurplock och dito iplock, lagande och ätande av mat, matande och rastande av vovve, lastade jag bagaget fullt av tomglas som stått i vägen i källaren ett bra tag och åkte till återvinningsstationen. Skönt att röja lite i röran!

När jag kom tillbaka hade sambon nykokt kaffe på spisen så det blev en mugg och läsning av dagens tidning. Därefter slog jag på datorn och läste lite bloggar innan det var dags för lillkillen att duscha och sedan gå och lägga sig. Det är ju tur att mitt mjuka paket finns kvar till en annan dag.

Kram Ann – som inte tackar nej till hårda paket heller!

Ett svar på ”Jag gillar mjuka paket!”

  1. Vad duktig du är. H´Jag önskar så att jag kunde sticka men jag är född med ”3 tummar” – d.v.s. inte så duktig på sånt..

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.