Färdigstökat i köket…

för idag alltså. Idag har jag gjort den fjärde av fyra tårtbottnar, fixat klart de två sista marshmallowsfondanterna som jag ska täcka tårtorna med, föreberett en av fyra fyllningar till tårtorna plus allt det vanliga såsom matat hungriga hönor, plockat finfina ägg, tvättat smutsig tvätt, lagat god mat, rastat nödig vovve, nattat sömnigt barn, pussat gullig sambo, tjatat på tonårig tonåring, läst gårdagens och dagens tidningar och nu sitter jag här och ska läsa en massa bloggar. Egentligen borde jag väl gå och lägga mig men jag behöver lite egen tid med lugn och ro. Mer egen och framför allt skön tid kommer jag att få så småningom för idag fick jag min försenade födelsedagspresent från min älskade sambo! Ett presentkort på spa som även inkluderar vin och transport. Blev alldeles rörd av lycka och kärlek! Älskar dig Peter!!!

I morgon blir det mer köksstök, väldigt mycket mer. Då ska jag marinera kött och kyckling, förbereda tre fyllningar till tårtorna, göra färskost och säkert nåt mer som jag inte kommer ihåg just nu. Dessutom ska jag och mamma åka in till stan och titta på Sofias dansuppvisning på kvällen. Jobba ska jag göra också förresten, hela långa dagen, fast jag ska jobba på utav bara sjutton så att jag kan åka hem lite tidigare. Det får bli nån enkel mat i morgon, satsar nog på pytt i panna och stekt ägg. Ska försöka komma ihåg att köpa rödbetssallad i morgon, det är så otroligt gott till pytten!

Ha det gott!
Kram Ann

Ett svar på ”Färdigstökat i köket…”

  1. Sv: Det är nog den jag funderat själv på, alternativt att han målar upp den direkt på foten som han gjorde med ”Carpe Diem”. en ny tattoo ska det bli i alla fall! 🙂

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.