Trerätters meny – tema grönt

Här kommer en liten repris från i mitten av februari. Anledningen till att jag kör den gröna menyn igen är att inslaget som spelades in när vi lagade den här maten på jobbet ska sändas i programmet Förmiddag i Sveriges Radio Sjuhärad just idag fredagen den 30 april. Inslaget har redan sänts i programmet Meny i P1 för ett tag sedan.

Hoppas att någon kan bli inspirerad till en riktigt härlig middag med tre underbara rätter. Förrätten har blivit en riktig succé, flera stycken i vårt matlagningsgäng har använt sig av receptet och fått dela med sig av det till sina gäster. En av mina jobbarkompisar tog med sig alla recept när hon hälsade på sin släkt i Tyskland i påskas och lagade hela menyn.  

Förrätt: Toast med avocadomousse, skaldjur och stenbitsrom

Varmrätt: Kycklingfilé fylld med vitlöksost och örter i en härlig sås serverad med rosmarinpotatis och grönsaker

Dessert: Toscapäron med pistagenötter och vaniljglass

Ann

3 svar på ”Trerätters meny – tema grönt”

  1. Den här menyn är fantastiskt god. Jag har som du vet provat både förrätten och varmrätten och de var riktiga höjdarrecept som ska lagas många gånger framöver (bara vi slipper Modifastpulvret nån gång 😉

    Desserten har jag inte provat än..och sånt ska väl egentligen inte ingå i våra menyer..men till fest måste man ju få kosta på sig lite extra någon gång! 🙂

    Tack för alla goda recept du delar med dig av! Kramar från Camilla

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.