Festen är över…

Eller festen pågår nog fortfarande men för matfixarna, dvs mig och Sofia slutade festen redan klockan 20:00. Trötta i hela kroppen satten vi oss i bilen och kände hur skönt de var att sitta ner. Jag har inte suttit många timmar de senaste dagarna. Maten blev iaf väldigt uppskattad och det var många som var inne hos flickorna i köket för att tacka för och berömma den goda maten. Tårtorna blev också väldigt uppskattade och jag var helnöjd med hela kvällen. Det jag var minst nöjd med var väl att det blev ganska mycket över. Det är ju kanonsvårt att beräkna buffé, allra helst om det är första gången man gör en sån här sak på beställning. Man vill ju inte att det ska ta slut liksom. Men nu har jag ett ganska bra riktmärke för hur mycket som går åt, om det skulle bli någon mer beställning någon gång.

Var ganska så trött på att tillreda och fixa mat så jag och Sofia köpte med oss pizza hem, trots att vi hade en del rester med oss i bilen. Pizzan blev väldigt uppskattad av de två hungriga killarna här hemma.

I morgon tänker jag lägga ur bilder och recept på en del av buffén. Får se hur mycket jag orkar och hinner annars kommer det mer under veckan som kommer.

Ha det så gott!
Kram Ann

Ett svar på ”Festen är över…”

  1. Förstår precis känslan! Såå gott att va färdig, nöjd och allt är klart! Visst är det otroligt svårt att beräkna en buffé, beror på så mycket, barn, vuxna, äldre och tidpunkt och typ av fest och vad som serveras i glasen. 😉 Men jag tycker du grejjade de otroligt bra. Dessutom är det såklart bättre med mat över, än för snålt tilltaget.

Kommentarer kan inte lämnas på detta inlägg.