Tårtmakeri

Idag gör jag tårta igen. Anmälde mig som frivillig till att ta med fika i morgon till vårt fredagfika på jobbet. Hade lite oöppnad vispgrädde här hemma, en hel liter gör man inte åt i ett nafs i matlagningen direkt så jag tänkte att det passade bra att göra en tårta med hallonmousse och dumlefluff till fikat. Hoppas att den faller flickorna i smaken.

Annars har det varit en bra dag. Jag är lite trött och seg, tror att jag är lite allergisk mot björkpollen. Mina ögon rinner mest hela tiden, allra helst när jag är ute. Har tagit Clarityn och ögondroppar mot irritation. Känns lite bättre idag men man blir ju så trött av Clarityn. Fast för min del räcker det att jag läser på bipacksedeln att man kan bli trött så blir jag det… =)

Skönt att det snart är helg iaf. Ska försöka få ner lite potatisar i landet, de ligger just nu i källaren och groddar till sig. Ska även försöka hinna med att så lite frön och rensa i några rabatter. Snart drar det iväg så snabbt så det gäller att vara ute i god tid innan ogräset hinner få ordentligt fäste.

I morgon bitti kommer ett nytt recept, fisk med smaskigt tillbehör!

Ha det så gott!
Kram Ann