Ska på Tapasafton!

På tisdag ska jag till Göteborg på Tapasafton med Ridderheims, ett event som anordnas av Spot and Tell.

I inbjudan till eventet kan man läsa följande:
”Ta chansen att drömma dig bort till och få en smak av Spanien i denna tapasspotting. Ridderheims vill ta spanska traditioner till det svenska middagsbordet och introducerar därför Ridderheims Tapas Take away med ett 40-tal tapasrätter! Det ska nu bli lättare för tapasälskare att njuta av äkta spanska smårätter såväl till vardags som till fest. Du kommer få provsmaka flera av dessa rätter under denna sköna sommarkväll!”

Ska bli riktigt kul, hoppas jag träffar några andra matbloggare också!

Kameran hänger naturligtvis med och självklart blir det ett inlägg om eventet efteråt.

Någon av mina läsare som ska på eventet?

Ann